Vi sælger sikkerhedsudstyr og personlige værnemidler som arbejdshandsker, sikkerhedsbriller, åndedrætsværn, beskyttelsesdragter, høreværn, hovedværn, førstehjælpskasser m.m.

Igennem tiden har vi specialiseret os i at finde det bedste udvalg af sikkerhedsudstyr og værnemidler.

Det er vores mål at lette din bekymring for sikkerheden på din arbejdsplads og dermed gøre det nemmere for dig at udføre dit arbejde.

 

Som kunde hos ISE er I sikre på, at vi altid rådgiver på et professionelt niveau, da vi ønsker at give vores kunder den bedste service.

Vores produkter er kvalitetsprodukter, så du som kunde altid kan føle dig tryg når du handler med os. Vi har en meget stor viden omkring vores produkter og vi ønsker at give denne viden videre til vores kunder.

 

ISE har valgt at placere sig i hjertet af Odense for at kunne give din den bedste leveringstid. Vi bestræber os på at at afsende bestillingerne fra dag-til-dag.

Vores mål er at skabe gennemsigtighed for dig som forbruger, ved at præsentere produkterne på en let og overskuelig måde.

Vi har internationale vækstambitioner og derfor stræber vi efter at blive markedsledende udbyder af arbejdsmiljø og sikkerhedsløsninger.