Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google.dk

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi har SSL datakryptering slået til, for at minimere risici.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

For at du kan handle hos os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn/Firma
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi registrerer dine personlige oplysninger med det formål at levere varen til dig. Ved at acceptere ovenstående oplysninger accepterer du, at vi kan kontakte dig via e-mail eller SMS med oplysninger om din ordre, specielle tilbud/underretninger og hvad du yderligere har krydset af ved.

Når vi indsamler personlige oplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid gøres med dit udtrykkelige samtykke, så du bliver informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles i overensstemmelse med personoplysninger loven.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Personoplysningerne er registreret hos ISE Danmark ApS og opbevares i max. 5 år, beregnet fra slutningen af ​​det relevante regnskabsår, hvor transaktionen er afsluttet, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes i henhold til Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne holdes sikre og fortrolige på en computer med begrænset adgang til kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen gennemgås løbende for altid at håndtere brugeroplysninger korrekt og i overensstemmelse med dine rettigheder som bruger. Vi kan aldrig garantere 100% sikkerhed for dataoverførsler via internettet. Men vi har SSL datakryptering slået til, for at minimere risici. Der kan være risiko for, at andre uautoriserede personer får adgang til oplysninger, når data sendes og gemmes elektronisk – hvorfor du derfor opgiver dine personlige oplysninger på egen risiko.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Oplysninger, der leveres til ISE Danmark ApS, offentliggøres eller sælges ikke på nogen måde til tredjemand, medmindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller et helt eller delvis salg af virksomheden. Eventuel offentliggørelse i en sådan situation vil være i overensstemmelse med den gældende personoplysningslov på et givet tidspunkt.

Vi registrerer ikke nogen personligt følsomme oplysninger.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: datasikkerhed@isedanmark.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, jf. paragraf 58, stk. 1.

Hvis du vil klage over dit køb, bedes du kontakte kundeservice på info@isedanmark.dk. Hvis en løsning ikke kan løses, kan du indsende en klage til relevante bestyrelser i området: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

 

Tvist
Enhver tvist mellem virksomheden og kunden afgøres efter dansk ret.

 

ODR
Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager om varer og tjenester i EU lettere at håndtere.

ODR står for online tvistbilæggelse (online klageopløsning).

For forbrugerne betyder det, at de kan klage direkte til det europæiske selskab, hvor de handles. Formålet med ODR-platformen er at binde mange appel organer sammen. Forbrugere og virksomheder kan være i direkte kontakt med hinanden.

For eksempel kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til for eksempel et italiensk selskab, der er blevet handlet med. Klagen oversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk, og selskabet modtager således klagen på deres modersmål.

EU OnlineDisputeResolution
Hvis noget er galt med din ordre eller ikke opfylder dine forventninger, så kontakt os, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning sammen.

I henhold til loven skal vi henvise til følgende link – hvis du ikke ønsker at tale med os først: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
ISE Danmark ApS
Klostervej 23C
5000 Odense C
Telefon: (+45) 40 86 93 98
E-mail: info@isedanmark.dk
E-mail datasikkerhed: datasikkerhed@isedanmark.dk

 

Vil du vide mere..?
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=DA
https://europass.cedefop.europa.eu/da/legalnotice
http://www.youronlinechoices.com/den/ (Guide)

Opdateret d. 24-05-2018